Кремль погрожує наступом: Павло Шеремет розповів про закриту зустріч з послом РФ у Києві паном Зурабовим

Росія продовжує наполягати на виконанні Україною тих вимог у мінських домовленостях, які вигідні Кремлю.

Михайло Зурабов. Фото:rian.com.ua

Російський журналіст Павло Шеремет розповів, на яких умовах може завершитися війна в Україні. про це він повідомив Радіо Свобода, інформують Патріоти України.

"Я вам хочу сказати, розкрити таку історію: на минулому тижні російський посол, як не дивно, зустрічався з групою журналістів, там було кілька й українських журналістів. Мене там не було, але серед присутніх на зустрічі з паном Зурабовим журналістів були мої хороші знайомі", - повідомив Шеремет.

Журналіст розповів, що позиція Росії не змінилася, і що вона і далі збирається проводити політику примусу України до миру на своїх умовах, пише видання.

"Американцям доповідали про мир, що потрібен мир, але в кінці на цій закритій зустрічі, яку ніде не цитували в пресі, як мені розповіли мої джерела, дав зрозуміти, що якщо не буде особливого статусу, якщо не будуть проведені вибори за російськими правилами або лекалами, то конфлікт з Україною знову може перейти в якусь гостру фазу.

Я так розумію, що це відображає і позицію Росії, що примушування України до миру буде продовжено", - сказав телеведучий.

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...