Кремль знову бреше: Генсек НАТО підтвердив факт порушення російським літаком повітряного простору Туреччини

Росіянам нагадали, до чого може призвести подібна поведінка.

Йєнс Столтенберг. Фото: farwater.net.

Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг підтвердив, що російський літак порушив повітряний простір Туреччини. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Голос Америки.

"Російський винищувач порушив вчора повітряний простір Туреччини, незважаючи на багаторазові попередження турецької влади. Попередні інциденти показали наскільки небезпечна подібна поведінка", – заявив Столтенберг.

Генсек НАТО закликав Росію "зробити всі необхідні кроки" для гарантії того, що повітряний простір НАТО не буде надалі порушуватися. "Я закликаю Росію діяти відповідально і в повному обсязі поважати повітряний простір НАТО. Росія повинна вжити всі необхідні заходи для гарантії того, що надалі подібні порушення більше не повторяться", – додав Столтенберг.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...