Кремлівська зграя веде народ до великої війни, - професор Лебединський

Тисячі людей спокійно снідали в Бресті в червні 41-го року і були впевнені, що у них завжди буде все добре. Так само і в Росії - ніхто не задумується про те, що ми стоїмо на порозі війни.

Війна вже зовсім близько. Фото: replyua.net.

«Багатьох друзів дуже засмучує той факт, що я почав писати про політику, а не на особисті теми, але потрібно зрозуміти одну річ - до нас вже йде війна, і про це не можна мовчати». Про це написав Професор Лебединський, в минулому дуже відомий російський музикант, передають Патріоти України.

За його словами, війна вже не десь там дуже далеко, вона буквально стоїть на порозі, але багато хто відмовляється це визнавати. «У підсумку всі ми можемо опинитися захопленими зненацька, тому і треба писати, щоб люди змогли хоч якось підготуватися і не загинути в тому хаосі, який зараз відбувається. Кремлівська зграя веде народ до великої війни - в Кремлі просто вижили з розуму, у них не залишилося совісті », пише співак.

«Ми повинні бути на зв'язку, знати про всі події, і це потрібно для того, щоб нас не знищили як худобу. Небезпека йде від тих, які підкоряються наказам, що йдуть не тільки з Кремля, а й з ящика, і вони підуть на війну з ким завгодно, і навіть зі своїми сусідами», - зазначає Лебединський.

На його думку, розумні люди ще залишилися, і тільки вони розуміють всю дикість ситуації, яка зараз спостерігається в РФ. Вони повинні дати колективну відсіч, провести якісь спільні дії, інакше всіх відправлять на війну з неіснуючими ворогами або переб'ють по одинці.

«Багато хто може подумати, що це лише мої припущення, і я пишу дурниці, і мені б дуже хотілося, щоб прогнози не виправдалися, але факти залишаються фактами. Тисячі людей спокійно снідали в Бресті в червні 41-го року і були впевнені, що у них завжди буде все добре. У 39-ому так само думали і поляки, які будували плани і були впевнені, що їх чекає щасливе життя. Жителі Берліна до середини війни були впевнені в тому, що Гітлер чинить правильно, і в їх місто війна ніколи не прийде. Всі ці люди помилялися. Зрозуміли, що війна почалася, коли стали падати бомби. У сирійському Алеппо місяць тому теж сподівалися, що все обійдеться», - зазначає музикант.

Він підкреслює, що в Алеппо все було порівняно тихо, поки за наказом Путіна не почали бомбити мирні райони, тому, потрібно бути готовими до найстрашнішого і не відганяти думки про війну. Це може трапитися з кожним.

На боці Москви? Названо країни, які найменше підтримують членство України в ЄС і НАТО

субота, 4 травень 2024, 6:56

Серед усіх країн центрально-східної Європи найменше прихильників інтеграції України до Європейського Союзу та НАТО - в Угорщині та Словаччині. При цьому серед словаків за останні роки поменшало тих, хто хотів би бачити нашу державу у західних інституці...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...