​Кремлівському пропагандисту маячать довгі роки в'язниці: У США завели справу на кореспондента Russia Today

Не в міру завзятий агент впливу російської пропаганди може стати першим зі своїх колег, хто посяде заслужене місце за гратами за свою професійну діяльність.

Олександр Рубінштейн серед погромників Вашингтону. Такі кореспонденти у Russia Today

Щодо кореспондента пропагандистського телеканалу Russia Today Олександра Рубінштейна завели справу про участь в масових заворушеннях у Вашингтоні в день інавгурації президента США Дональда Трампа. Про це повідомляється на сайті телеканалу, зазначають Патріоти України.

"Ми підтверджуємо, що проти нашого журналіста заведено справу про участь в масових заворушеннях. Співробітник зараз на свободі. Слухання будуть в лютому", - заявили в прес-службі.

За даними телеканалу, Рубінштейну за цим звинуваченням загрожує до 10 років позбавлення волі або штраф у розмірі 25 тисяч доларів. Головний редактор телеканалу Маргарита Сімоньян написала в твіттері, що не коментуватиме ситуацію на прохання юристів.

Олександр Рубінштейн

Рубінштейна затримали 20 січня в день інавгурації президента США Дональда Трампа. Він дуже своєрідно висвітлював протести в Вашингтоні. Як стверджує RT, кореспондента доставили у відділення поліції, хоча він показав своє посвідчення журналіста.

Раніше The Guardian повідомила про порушення аналогічної справи стосовно ще одного журналіста - співробітника американського видання Vocati Евана Енджела.

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...