Кремлівський фюрер здає дрібні козирі: Путін запропонував Україні повернути захоплені в Криму військові кораблі

​За словами господаря Кремля, українська військова техніка "перебуває у жалюгідному стані".

Путін. Фото:kvira.ge

Росія готова передати Україні бойову техніку, що залишилася в анексованому Криму. Про це заявив президент РФ Володимир Путін, передають Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

"Українська сторона неодноразово порушувала питання про повернення військової техніки з Криму. Ми готові продовжити цей процес, готові передати військові кораблі Україні, авіаційну техніку, бронетехніку. Що стосується кораблів, то, думаю, буде краще, якщо українські військовослужбовці просто приїдуть і їх заберуть. Ми готові допомогти їм здійснити транспортування в Одесу", - сказав він.

За словами Путіна, українська військова техніка "перебуває в жалюгідному стані". "Але це вже не наша справа. Вона в такому практично і була - за ці роки ніким, звичайно, не обслуговувалася", - сказав президент РФ.

Окремо він також зазначив, що "є і значний боєзапас". "Але він, за даними наших військових експертів, транспортуванню не підлягає, це небезпечно, він підлягає утилізації на місці. Ми готові запросити українських військових, щоб вони змогли взяти участь в утилізації боєприпасів", - резюмував Путін.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...