Кремлівський карлик перетнув межу: США не пробачать грубого втручання у свою виборчу кампанію, - Піонтковський

Путін зазнав цілої низки дуже серйозних політичних поразок за останній місяць.

Світ став жорсткіше говорити з Путіним. Фото: inosmi.ru.

Захід почав проводити значно жорсткішу риторику стосовно поведінки Російської Федерації та її президента Володимира Путіна. Зокрема, американці не вибачать Путіну його втручання у вибори президента США. Про це заявив російськи політолог і публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України з посиланням на «Пресу України».

«Є незаперечний факт: дуже помітне посилення риторики Заходу щодо російської агресії проти України. Путін зазнав цілої низки дуже серйозних політичних поразок за останній місяць. Зокрема, що стосується Америки. Це посилення одностайне для всього зовнішньополітичного істеблішменту. Воно викликане спробою грубого втручання Путіна у виборчу кампанію США. Цього йому американці не пробачать», - зазначив політолог.

Піонтковський додав, що президент США Барак Обама не привітався з Путіним потисканням руки в ході саміту «Великої двадцятки».

Нагадаємо, у КНР стартував саміт G20. Лідери світових держав прибули до китайського Ханчжоу на саміт країн «Великої двадцятки», котрий триватиме з 4 до 5 вересня.

Кремль зосередив війська біля кордонів України, намагаючись натиснути на Захід у питанні з Україною перед cамітом G20. Проте введення чергових санкцій стосовно кількох провідних російських компаній - в тому числі і дочірніх підприємств «Газпрому» створить доволі складну ситуацію для економіки РФ. Через що вона таки буде змушена піти з України.

Батальйон "Хабарник" то не про фронт: Із законопроєкту про звільнення топ-корупціонерів від вироків в обмін на мобілізацію приберуть лише "верх". Більшість бубочок відмажуть, - Шабунін

четвер, 2 травень 2024, 9:05

Яку цінність для армії та перемоги являє собою, наприклад, Роман Насіров, знають лише творці законопроекту. Як і тому, чому гарному зможе навчити своїх нових начальників в ЗСУ​. Верховна Рада на своєму засіданні має намір проголосувати у другому читанн...

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...