"Кровосісі біндірівські": Азаров бурхливо відреагував на своє заочне засудження Україною

Головний біль української філології заявив, що всі кримінальні справи "київського режиму" проти нього вважає сфабрикованими та нелегітимними.

Микола Азаров. Фото:http://ukranews.com/Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що не визнає висунуті йому обвинувачення Генпрокуратурою України. Про це чиновник-втікач заявив в ефірі пропагандистського російського телеканалу RT, інформують Патріоти України з посиланням на 24tv.ua.

Азаров підкреслив, що не визнає ані висунуті йому обвинувачення Генпрокуратурою України, ані їхні вимоги до нього. А саме рішення судити його заочно, Азаров назвав "абсурдним". Мовляв, такі вимоги не мають під собою законної основи та носять сфальсифікований характер.

"Усі вигадані проти мене кримінальні справи київського режиму вважаю сфабрикованими та нелегітимними. Оскільки вони прийшли до влади шляхом державного перевороту, то не мають під собою жодної юридичної сили ", – вважає Азаров.

Окрім того, колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров не оминув і блокування російських соцмереж в Україні.

"Люди перейшли будь-які межі, коли додумалися заборонити соцмережі. По-моєму, навіть Гітлер не зумів би до такого додуматися," – обурився він.

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...