Кровосіся на суді розповів, як його по-звірячому "катували" євромайданівці

Екс-прем'єр України Микола Азаров заявив про погрози на свою адресу в 2014 році і навіть про замах на вбивство.

Колишній прем'єр України Микола Азаров перед будівлею Дорогомилівського суду Москви. Фото: РИА Новости.

Екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров, який зараз переховується в Росії, заявляє, що під час Євромайдану в 2013-2014 роках на його адресу звучали не тільки загрози, але також були і напади на нього та його близьких, повідомляють Патріоти України з посиланням на РІА Новини.

Як розповів утікач в московському суді, який розглядає справу про визнання Революції Гідності "державним переворотом", по його машині навіть стріляли, а охоронців "били".

"Відносно мене використовувалися не тільки погрози, але і дії, що ставлять під загрозу життя і здоров'я моєї сім'ї. У будинок, де жили мої діти, кидали пляшки із запальною сумішшю. У будинок, де я жив, здійснювалися проникнення. Машина, на якій їздив я, їздила моя дружина, була обстріляна, в неї випустили всю обойму, моя дружина була в шоці. Мій охоронець був по-звірячому побитий", - сказав Азаров.

Як повідомляли Патріоти України, 15 грудня в Москві суд почав розгляд позову екс-депутата Верховної Ради Володимира Олійника з метою визнання нелегітимності нинішньої влади в Україні.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...