Банда Путіна розграбувала майно Верховної Ради в Криму (відео)

В окупованому Криму вартість украдених українських активів оцінюють більш як в $400 млрд. Три санаторії - "Ай-Петрі", "Дюльбер", "Місхор" - продали всього за 1,5 млрд рублів. Новому власнику вони обійшлися в $23,71 млн, повідомляють Патріоти України.

Об'єкти виставили на продаж нібито через "високий рівень зносу здравниць, який вимагає значних інвестицій". "До торгів були допущені лише дві фірми, обидві підконтрольні російському олігархові і близькому соратнику російського президента Аркадію Ротенбергу. Одна з них пов'язана з компанією "Стройгазмонтаж", яка будувала Керченський міст. Другим керівником - ТОВ "Керуюча компанія інфраструктурних проектів" - формально виступає колишній командувач ракетними військами Росії Володимир Зарицький", - йдеться у повідомленні.

Статутний капітал цієї компанії - всього 12,5 тис. рублів, що є ознакою фіктивності цієї компанії. "Справжніми власниками двох санаторіїв є підприємство українських профспілок "Укрпрофоздоровниця", ще один належить Управлінню справами Верховної Ради України", - повідомляється.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...