"Крим ніколи не входив до складу України": Азаров виправдав окупацію півострова

Микола Азаров впевнений, що рано чи пізно Україна та Захід будуть змушені визнати Крим російською територією.

Микола Азаров. Фото: portal.lviv.ua.

Колишній прем'єр України Микола Азаров вважає, що Крим ніколи не входив до складу України. Про це він заявив в інтерв'ю Коммерсанту, передають Патріоти України.

При цьому, на думку Азарова, всі рано чи пізно визнають окупований півострів частиною РФ. "Визнають, нікуди не дінуться. Якщо міркувати, то Косово - це історичний центр Сербії. Це та територія, з якої Сербія і пішла. Не можна сказати, що для України Крим це така територія. Крим ніколи не входив до складу України, якщо не враховувати 1954 року, коли його адміністративно передали в рамках єдиної держави", - зазначив екс-прем'єр.

Він заявив, що все одно керівництву України і Заходу доведеться приймати таку реальність. "Калінінград, або Кенігсберг, був колись столицею Пруської держави, але зараз же нікому з німецьких керівників в голову не прийде сказати: поверни назад Калінінград. Так нікому не прийде в голову ставити питання і про повернення Криму. Був там референдум, і ясно, що кримчани жити з цим бандерівським режимом не захотіли. Це їхнє право, вони, зрештою, автономна республіка", - підсумував він.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...