Крим та Донбас повернуться в Україну: Кабмін розповів про свої плани на три роки

​Уряд розробив стратегію звільнення окупованих територій.

Ілюстрація:bigmir)net

На сьогоднішньому засіданні міністри озвучили плани на наступні три роки. Про це йдеться на сайті 5 каналу, інформують Патріоти України.

За словами прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, серед пріоритетних напрямків продовження медичної реформи. Зокрема, запровадження уже в 2017-му страхування. Планують також залатати дірку в пенсійному фонді, продовжити кардинально реформувати митницю. А вже до 2020-го урядовці мають закінчити і земельну реформу. У короткострокових планах - повернення Криму та звільнення Донбасу. Про це з трибуни заявив чільник Кабміну.

"Крим і Донбас, одним словом можу сказати: звільнення і реінтеграція – соціальна і інформаційна. І тут є відповідна стратегія, яка затверджена і вкладена в цей план дій, який ми будемо виконувати найближчі три роки", - заявив Гройсман.

А щоб все, що запланували міністри, вдалося - на засідання до них сьогодні завітали пластуни. До уряду принесли Віфлеємський вогонь і побажання миру та добра.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...