Кримчанин поскаржився до суду на "призначення" його громадянином Росії

У Криму поскаржилися на порушення громадянських прав... до російського суду.

Жителів окупованого Криму насильно позбавили громадянства України. Фото: ВВС.

У Конституційному суді Росії вивчать законність визнання жителів Криму громадянами Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РІА "Новини".

У суд надійшла скарга на закон "Про прийняття в Росії республіки Крим та утворення у складі Росії нових суб'єктів - республіки Крим і міста федерального значення Севастополя" від кримчанина.

Чоловік вважає, що частина 1 статті 4 закону порушує конституційні права. Ця частина закону гарантує громадянам України та особам без громадянства, які постійно проживають на території Криму, право на визнання громадянами Росії.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...