"Кривавий пастор" - "тихоня" в критичний момент єдиний проявив мужність серед мітингових "горлопанів" - думка (фото)

Також вразив той факт, що людина, котра завжди трималася в тіні Леді Ю і постійно проявляла до неї лояльність та скромність, не стала "юлити" в критичний момент для Вітчизни.

Ян Валетов. Фото: ruspravda.info.Відомий бізнесмен та письменник Ян Валетов розмістив у своєму блозі цікаві роздуми про Олександра Турчинова, передають Патріоти України.

"Я не считал Александра Валентиновича решительным человеком. Более того, будучи с ним шапочно знакомым в молодые годы, не питал особых симпатий и не относился серьезно.

После прочтения этих трех страниц (начали открывать протоколы заседаний СНБО) я приношу свои извинения и беру свои мнения и слова назад.

ИМХО, он вел себя, как патриот, как политик и как решительный человек.

Об остальных участниках этого разговора - я не хочу комментировать. Делайте выводы сами. Во всяком случае, союз их далеко не случаен и вполне понятен. Подобное к подобному.

А ведь найдись в СНБО еще несколько человек с яйцами, и судьба Крыма могла быть иной. А, следовательно, и Донбасса могло не быть.

Но не сложилось.

Пастор-то реально "Кровавый". Уважаю".

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:46

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: