"Куля в лоб?": Яценюк похвалився започаткуванням нового стилю в політиці і подоланням кризи

В ході проведення церемонії відкриття 9-го Київського Безпекового Форуму Арсеній Яценюк привітав український парламент і главу держави з тим, що був знайдений спосіб розв'язання політичної кризи.

Арсеній Яценюк. Фото: politrada.com.

У четвер, 14 квітня, колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зробив перший коментар після своєї відставки. За словами Яценюка, політичну кризу в українській державі подолали, проте агресія РФ ще залишилася, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Ми почали новий стиль політичної культури в Україні - спадкоємність влади, демонстрація готовності працювати на благо людей і для стабільності в країні", - повідомив політик. Також в ході проведення церемонії відкриття 9-го Київського Безпекового Форуму щодо безпеки Яценюк привітав український парламент і главу держави з тим, що був знайдений спосіб розв'язання політичної кризи.

Крім того, колишній український прем'єр відзначив важливість проведення реформ в майбутньому. Як стало відомо, Яценюк закликав продовжувати зберігати санкції щодо російської сторони, борючись з її агресією, а також прагнути вивести війська РФ з окупованої території Донбасу.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...