Курдські бойовики з міркувань гуманності видали Росії тіло "інтернаціоналіста" Путіна

24 березня при виконанні бойового завдання в районі сирійської Пальміри загинув офіцер російських сил спеціальних операцій.

За даними на кінець березня, не менше 6 російських військовослужбовців загинули в ході військової кампанії Росії в Сирії. Фото: Reuters.

Курдські бойовики з Загонів народної самооборони заявили, що передали російській стороні тіло військового, який загинув в Пальмірі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Представник курдів заявив, що їм вдалося виміняти тіло вбитого російського офіцера спецназу Алєксандра Прохорєнка у бойовиків ІДІЛ.

"Досягнуто це було за допомогою переговорів, які відбулися між нами і Ісламською державою. Ця спецоперація була проведена в гуманітарних цілях. Тіло було передано російському уряду", - розповів представник курдських загонів.

Нагадаємо, 24 березня при виконанні бойового завдання в районі сирійської Пальміри загинув офіцер російських сил спеціальних операцій.

"Рускій мір" несе лише смерть: У мережі показали, на що окупанти перетворили Роботине (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 9:14

Село Роботине повністю зруйноване окупантами. У населеному пункті не залишилось жодної вцілілої споруди, передають Патріоти України з посиланням на Сили оборони півдня в Telegram. "Ось так зараз виглядає Роботине, яке навіть неможливо назвати населеним...

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...