Кисельова мало? У Росії хочуть створити міністерство пропаганди

Російських громадян таким чином хочуть "вберегти від поганих новин".

Ілюстрація:realgazeta.com.ua

Депутат Держдуми РФ від фракції ЛДПР Вадим Дєньгін запропонував створити в Росії міністерство пропаганди, щоб не псувати громадянам настрій поганими новинами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Найголовніше завдання - це створення міністерства пропаганди. Ми вважаємо, це дуже важливо", - заявив Дєньгін.

За його словами, голова ЛДПР Володимир Жириновський раніше скаржився, що не може дивитися телевізор, бо там показують "вбивства, падіння літаків".

"Щодня наші громадяни отримують негативну інформацію, псується настрій, і ми в цьому негативі постійно живемо", - зазначив Дєньгін.

Покласти край мародерству армії: НБУ заборонив ломбардам приймати дрони і тепловізори

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:05

Національний банк України (НБУ) заборонив банкам і небанківським фінансовим установам приймати в заставу за кредитами фізичних осіб дрони, тепловізори та інші подібні товари подвійного використання. Про це повідомляє пресслужба регулятора. Відповідні з...

Запеклі бої на Донбасі: ЗСУ вибивають росіян з Красногорівки

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:50

Російські штурмові групи проникли на територію вогнетривкого заводу у місті Красногорівка Донецької області. Підрозділи ЗСУ вибивають їх звідти. Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Хортиця підполковник Назар Волошин ...