​"ЛДНР" отримало завдання з Кремля засіяти агентами органи влади вільної України

Для цього кишеньковим спецслужбам «молодих республік» пропонують звернути увагу на «туристів» з вільної України та всіх до кого можна дотягнутися через родичей, знайомих, бізнес і т.д.

Росії потрібні шпигуни в Україні. Фото: ЗМІ

Кремль наполегливо працює на поновлення та розширення агентурної мережі серед оновлюваних органів влади нашої держави, зазначають Патріоти України. Про це свідчить оперативна інформацієя групи "ІС".

"Відзначаються спроби "МГБ ДНР" і аналогічної структури в Луганде "пробивати" людей, які залишилися працювати або переїхали не на окуповану частину Донбасу, але які регулярно бувають на окупованій територіях або мають будь-який інтерес (бізнес, друзів, рідних і т.п.). Особливо цікавлять чиновники різного рівня військово-цивільних адміністрацій на українській території, співробітники МВС, судді, прокурори і т.п. Існує навіть якийсь формалізований циркуляр по роботі з цим "контингентом", - повідомляє джерело.

"Зафіксовано вже, як мінімум два "вербувальних" випадка в Новоазовську, як мінімум три таких випадки по "екскурсантам в Донецьк" та один випадок з чиновником з Луганської адміністрації", - йдеться у повідомленні.

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...