Леонід Кравчук назвав спосіб припинення війни між Україною і РФ

Перший президент України вважає, що сьогодні рецепту закінчення війни немає ні в кого, але треба домовлятися і шукати вихід.

Л.Кравчук. Фото: Newsonline24.com.ua.

Перший президент України Леонід Кравчук розповів, як, на його думку, можна припинити війну між Україною і РФ. При цьому він зазначив, що сьогодні такого рецепту немає ні у кого, але шукати його треба, передають Патріоти України з посиланням на Эхо Москвы.

"І я пропонував (і зараз пропоную) Кремлю визначити 5 осіб, моральних авторитетів, які ніколи не були при владі, в партіях, ніде... Не були. Просто моральні авторитети. І Україна таких 5. Нехай сядуть і напишуть документ, що потрібно зробити, щоб припинилася війна, і налагодити відносини. Не треба по-братськи, не треба дружньо, потрібні просто людські, партнерські відносини", - заявив він.

Потім, за його словами, цей документ потрібно направити президенту Росії і главі української держави, і "хай думають, як вирішити це питання, тому що вбивати думати не треба".

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...