Лікарі розповіли про стан пораненого Адама Осмаєва і його кілера

Лікарі зшивали екс-добровольцю АТО легені та печінку.

Аміна Окуєва і Адам Осмаєв. Фото: Фейсбук.Стан екс-добровольця АТО Адама Осмаєва та кілера, який намагався його застрелити, залишається важким. Про це повідомляють медики 17-ї київської лікарні, куди напередодні доправили поранених, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ранок.

За словами друзів Адама Осмаєва, йому лікарі зшивали легені та печінку.

Нагадаємо, стрілянина сталася напередодні на столичному Подолі. Добровольці батальйону "Київ-2" Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачували в підготовці замаху на президента Володимира Путіна, та Аміна Окуєва приїхали на інтерв'ю з начебто французьким журналістом.
При зустрічі чоловік дістав пістолет і поцілив в Осмаєва. Його дружина Аміна почала стріляти у відповідь із нагородної вогнепальної зброї та поранила нападника. За її словами, той виявився боягузом, і після вогню у відповідь одразу здався.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...