Літакопад продовжується: У Росії розбився винищувач МіГ-31

Два пілоти залишилися живі і були евакуйовані з місця події.

В Росії розбився винищувач МіГ-31. Фото: iPress.ua.

Перехоплювач МіГ-31 ВПС Росії зазнав аварії під час навчального польоту в районі полігону Телемба в Бурятії, обидва льотчики катапультувалися, передають Патріоти України з посиланням на агентство ТАСС.

"О 12:05 при виконанні планового навчального польоту в районі полігону Телемба (Республіка Бурятія) зазнав аварії винищувач МіГ-31 Східного військового округу", - відзначили в Міноборони РФ.

У Міноборони уточнили, що обидва пілоти МіГ-31 евакуйовані з місця події.

"Літак впав на полігоні в безлюдному місці. Обидва льотчики катапультувалися. Пілоти оперативно евакуйовані, їх життю і здоров'ю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...