Хіти тижня. "Остались мы на острове": У Росії впали опори моста (відео)

Міст був визнаний аварійним ще у липні 2016 року, влада заборонила його експлуатацію, проте люди продовжували користуватися єдиною можливістю автомобільного сполучення.

В РФ впали опори моста. Фото: скріншот з відео.

У Росії обрушилися опори півкілометрового моста Інтернаціональної дружби, який знаходиться на кордоні Забайкальського краю і Бурятії. Міст з'єднував селище Куанда і Велику землю, передають Патріоти України із посиланням на "Газета.ru".

Він був визнаний аварійним ще у липні 2016 року, але не дивлячись на заборону влади, люди продовжували користуватися єдиним автомобільним сполученням. Після обвалення опор моста в районі ввели режим НС, так як селище виявилося відірваним від іншого берега.

"Це катастрофа для селища Куанда, який був зв'язане автомобільним сполученням з основною територією району. Через Витимський міст в село возили пальне, продукти, в тому числі для школи-інтернату, зараз селище відрізане по обидва боки, залишилося тільки залізничне сполучення", - заявив глава Каларского району Павло Романов.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...