Любов і влада: Найвідоміші шлюби українського істеблішменту (інфографіка)

Журналісти розповіли про другі половинки відомих політиків.

Хто кому чоловік, а хто  - дружина в українській політиці. Інфографіка: Слово і діло.

Журналісти видання «Слово і Діло» склали список найвідоміших пар в українській політиці. Бізнесмени, телеведучі, викладачі, фотомоделі – редакція сайту вирішила з’ясувати, з ким пов’язали своє життя провідні українські політики і чим займаються їхні другі половинки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, лише всередині Верховної Ради є кілька сімейних союзів: це, наприклад, пара Наталя Королевська-Юрій Солод з «Опозиційного Блоку», чи подружжя Ірини та Юрія Луценків із «БПП». Більшість других половинок відомих політиків є представниками бізнесу, однак дехто з них представляє й інші, іноді – цілком творчі – професії. Наприклад – телеведучих, моделей та навіть співаків.

Більше про те, з ким пов’язані сімейними узами ті, хто щодня не сходять з екранів телевізорів та перших шпальт преси, дивіться в інфографіці.

Для перегляду зображення у повному розмірі клацніть по картинці.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...