Любов і влада: Найвідоміші шлюби українського істеблішменту (інфографіка)

Журналісти розповіли про другі половинки відомих політиків.

Хто кому чоловік, а хто  - дружина в українській політиці. Інфографіка: Слово і діло.

Журналісти видання «Слово і Діло» склали список найвідоміших пар в українській політиці. Бізнесмени, телеведучі, викладачі, фотомоделі – редакція сайту вирішила з’ясувати, з ким пов’язали своє життя провідні українські політики і чим займаються їхні другі половинки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, лише всередині Верховної Ради є кілька сімейних союзів: це, наприклад, пара Наталя Королевська-Юрій Солод з «Опозиційного Блоку», чи подружжя Ірини та Юрія Луценків із «БПП». Більшість других половинок відомих політиків є представниками бізнесу, однак дехто з них представляє й інші, іноді – цілком творчі – професії. Наприклад – телеведучих, моделей та навіть співаків.

Більше про те, з ким пов’язані сімейними узами ті, хто щодня не сходять з екранів телевізорів та перших шпальт преси, дивіться в інфографіці.

Для перегляду зображення у повному розмірі клацніть по картинці.

Трампа могли поранити не кулею: Спливла несподівана версія щодо нещодавнього замаху на політика

субота, 27 липень 2024, 7:30

У директора ФБР Крістофера Рея є деякі сумніви щодо того, чи під час замаху на кандидата в президенти США Дональда Трампа у Пенсильванії йому вухо дійсно влучила куля. Про це пише The Guardian, передають Патріоти України. "Невдовзі після того, як напад...

Квиток в один кінець: Російські командири катували і розстрілювали своїх підлеглих, - розслідування

субота, 27 липень 2024, 7:25

У Росії проти керівництва 6-ї мотострілецької дивізії окупантів розпочали кримінальну справу за статтями про перевищення службових повноважень, незаконне позбавлення свободи та вбивство. Саме так командири окупантів поводились із тими підлеглими, хто "...