"Люди просто ох#ли": Резервіст "ДНР" розповів, як насправді проходили "військові збори" під Торезом

Мирних мешканців окупованого Донбасу зібрали на полі, щоб залякувати звірствами "київської хунти".

Збір резервістів в "ДНР". Фото: tgorlovka.com.

У соціальній мережі один з учасників "мобілізаційних зборів" з окупованої бойовиками Горлівки розповів про те, як насправді відбувалися так звані "військові збори". Враженнями учасника "зборів" поділився на своїй сторінці в Facebook горлівський журналіст Микита Синицин, пишуть Патріоти України.

За словами горлівчанина, всіх учасників зібрали на 6 годину ранку, через годину повантажили в автобуси і ще більш ніж через годину після цього виїхали. Опівдні всіх довезли до певного місця і висадили з автобусів.

До місця "зборів" чоловіки йшли пішки по полю кілька кілометрів. До 15 годин їх протримали в полі на вітрі.

Потім перед ними з п'ятихвилинною промовою виступив "товариш верховний головнокомандувач". Учасник зборів зазначив, що щодня дивиться українські ЗМІ і ніде не чув тих звинувачень, які висунув проти України так званий "міністр оборони".


Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...

Росія планує відправити в Україну понад тисячу "священників" РПЦ – ЦНС

субота, 4 травень 2024, 12:22

Росія планує відправити у зону бойових дій понад тисячу так званих "священиків" РПЦ. Вони, за задумом керівництва цієї структури, надаватимуть "духовну допомогу" російським окупантам, що вбивають людей на території чужої країни, передають Патріоти Укр...