"Знайомтеся - це Коля. Законів не читає, тому одного разу вирішив, що він - Бог": В Україні розгорівся скандал з "крупним воєначальником" Нацгвардії (фото)

Скандал виник через те, що добровольця з батальйону Кульчицького Коля записав не військовослужбовцем, а резервістом.

"Крупний воєначальник" Коля. Фото:Facebook

В Україні "великий воєначальник Коля" наплював на всі закони і підписав указ про те, що його колишній підлеглий, сержант-доброволець з батальйону Кульчицького воював не як військовослужбовець, а був лише резервістом. Про це в Facebook повідомляє прес-служба Національної гвардії, передають Патріоти України.

"Знайомтеся - це Коля.

Коля дуже "крупный военначальник", їздить до свого кабінету на Печерськ в золотавому Крузері та зовсім не їздить по окопах, бо в окоп Колі якось... ну, зрозуміло. Тільки в воронку, тільки в воронку, та й то такий калібр не завжди прилітає.

Коля законів не читає, тому одного разу вирішив, що він - Бог.

Коля підписав Наказ, що бувший його підлеглий, сержант-доброволець з Бату Кульчицького, коли воював - не був військовослужбовцем а був резервістом.

Плювати Колі на те, що лікарі з ВЛК, які читають закони, записали Сержанта військовослужбовцем.

Плювати Колі, що Президент, Петро Порошенко, який теж читає закони, в Указ на нагородження Сержанта медаллю вписав того військовослужбовцем.

Плювати Колі, що Міністр внутрішніх справ, Арсен Аваков (Arsen Avakov), який теж читає закони, вручав від імені Президента медаль Сержанту саме як сержанту, військовослужбовцю.

Плювати Колі, що Командувач Нацгвардії, який теж читає закони, особисто вмовив подати Сержанта до суду і дав розпорядження своїм юристам "зробити все, щоб людина в суді виграла", бо так скоріше і простіше виправити те, що накоїли Коля та його підлеглі з цими, як їх там, - з добровольцями.

А коли Сержант, як сержант, виконав розпорядження Командувача і подав позов до суду, Коля вирішив, що Сержант своєю інвалідністю паплюжить форму Нацгвардії, в якій воював, в якій поранення отримав.

Коля вирішив своєю Божою волею зобов'язати військомат внести зміни до військового квитка Сержанта, щоб цей ганебний для Нацгвардії запис про право носіння військової форми одягу викорінити.

Тільки Коля військові квитки теж не читає, і не знає, що у Сержанта право на носіння військової форми одягу у військовому квитку вписано не в п.24, а на 24-й сторінці, разом з записом про Присягу на вірність Українському Народові, яку Сержант склав в 2014р., коли добровільно пішов воювати за Україну.

Коля своєю Божою волею ще й покарав двох офіцерів, які зробили все у відповідності з законами, котрі Коля не читає.

Але ж Коля - Бог, вище за Президента, Командувача, суди України, а Богу читати не обов'язково. Зробимо Бога Колю відомим.", - резюмували в Нагцвардії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...