"Люди шукають кращого життя": У Росії "по-своєму" трактували слова із пісні Джамали (відео)

Визнати правду в росіян не вистачає духу.

Джамала. Фото: ЖЖ

Коментатори російського телеканалу "Росія 1" понівечили сенс конкурсної пісні української співачки Джамали на конкурсі "Євробачення-2016". Про це свідчить запис трансляції каналу, повідомляють Патріоти України.

Коментатори повідомили, що виконавиця співає про людей, які залишають батьківщину в пошуках кращого життя.

"Тут в Європі її композицію сприймають як ще одну молитву про долі людей, які свідомо чи несвідомо залишають свій будинок у пошуках кращого життя. Ця проблема, яка перейшла з 20 століття в наше 21 століття", - заявив ведучий.

Як відомо, пісня "1944" присвячена трагічним подіям після Другої світової війни, коли кримські татари зазнали примусової депортації з Криму через владу Радянського Союзу.

"Питання для нас і для них в тому": Від Часового Яру залежить доля битви за Донбас, "заруба" буде страшною, - експерт

понеділок, 6 травень 2024, 16:49

Росіяни розуміють, що від контролю над Часовим Яром залежить питання, хто взагалі виграє велику битву за Донбас. Військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий в ефірі телемарафону зазначив, що цілі росіян у цій війні проти України незмінні - це повна пе...

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...