Лоліта погрожує "фашистам" в Україні Європейським судом з прав людини

Російська співачка, яку не пустили до України, заявила про готовність подати позов в ЄСПЛ через заборону на в'їзд в країну.

Лоліта в 2015 році виступала в анексованому Криму. Фото: ТаблоID.

Російська співачка з українським корінням Лоліта Мілявська, яку в неділю, 23 квітня, завернули на кордоні з Україною, заявила, що має намір подати позов проти влади України в Європейський суд з прав людини. Про це пише RT, передають Патріоти України.

"Я приєднаюся до загального позову про "Возз'єднання з родичами і перешкоду цьому" з великим задоволенням", - запевнила Лоліта.

Співачка також заговорила про "фашистів" в Україні.

"Мене вразило, що о восьмій ранку людям, які щось очолюють в Україні, не лінь сидіти в Facebook і вітати на повному серйозі прикордонні служби та СБУ з тим, що вони правильно виконали свій обов'язок і ось ще однієї злочинниці не буде в Україні . Ще й привітали "стукацький сайт фашистського спрямування" "Миротворець". У мене це нічого, крім сміху, не викликало", - запевнила Лоліта.

Як повідомляли Патріоти України, Лоліті заборонили в'їзд в Україну терміном на три роки через відвідування Керчі в 2015 році.

СБУ потролила Лоліту Мілявську її відвертими фото,

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...