Луценко повідомив прізвище нардепа з "Опоблоку", на якого ГПУ готує подання

Генпрокуратура має підстави просити згоду на зняття недоторканності з Євгена Бакуліна.

Юрій Луценко. Фото:http://chask.net

Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що ГПУ готуватиме подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Євгена Бакуліна. Про це Луценко заявив після закінчення засідання регламентного комітету, який розглядав одразу три подання на народного депутата від "Народного фронту" Максима Полякова, передають Патріоти України.

Генпрокурор повідомив, що у рамках справи про так звані нафтобурові установки свідчення колишнього заступника глави правління НАК "Нафтогаз України" Олександра Кацуби дають ГПУ підстави на підготовку подання про згоду на зняття недоторканності з народного депутата від "Опозиційного блоку" Євгена Бакуліна.

"У рамках справи про нафтобурові установки свідчення Кацуби дають нам повну можливість готуватися до притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Бакуліна," – зазначив генпрокурор, відповідаючи на питання журналістів.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...