Луценко розповів про незавидне майбутнє Димінського

Генпрокурор наголосив, що якщо підтвердиться інформація, що за кермом під час смертельної ДТП на Львівщині був Димінський, то йому буде оголошено про підозру.

Петро Димінський. Фото:http://plussport.com.ua

Якщо експертиза підтвердить інформацію, що львівський бізнесмен Петро Димінський перебував за кермом авто, що спричинило смертельну ДТП, то його можуть оголосити у міжнародний розшук. Про це генпрокурор Юрій Луценко розповів журналістам, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

Сьогодні Димінський вдруге не прийшов на допит, як свідок у кримінальному провадженні щодо смертельної ДТП.

"Ключове питання (у провадженні щодо Димінського, - ред.) - це експертизи, які дадуть нам відповідь: хто ж власне був за кермом (авто, що спричинило смертельну ДТП, ред.)", - сказав Луценко.

Він наголосив, що "людина, яка нібито була за кермом, яка бере на себе цю роль, за ним (за кермом, - ред.) реально не була".

"Ми це встановили абсолютно точно", - повідомив Луценко. Він наголосив, що відповідь на питання, чи був за кермом сам Димінський, з'явиться після роботи експертів.

Луценко не виключає, що якщо підтвердиться інформація, що за кермом був Димінський, то йому буде оголошено про підозру.

"Теоретично, я припускаю, що за кермом могла бути інша людина (не Димінський, - ред.). Давайте дочекаємось експертизи і не будемо призначати винних до завершення всіх процедур", - заявив Луценко.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...