"Мы не присутствовали на закрытых встречах G7": У Путіна не повірили, що Трамп назвав Крим "російським"

У свою чергу представник МЗС Росії Марія Захарова заявила, що тема статусу Криму повністю закрита.

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков. Фото:newizv.ru

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков відмовився коментувати новину про те, що президент США Дональд Трамп нібито назвав окупований Крим "російським". Пєсков заявив, що зараз дуже багато брехливих новин і не відомо, наскільки новина про заяву Трампа достовірна, зазначають Патріоти України.

"Ні ми, ні ви не були присутні на цих закритих зустрічах "великої сімки", і ми не можемо судити про ступінь достовірності цих новин", - заявив Пєсков журналістам.

У свою чергу представник МЗС Росії Марія Захарова заявила, що обговорювати чутки це "справа невдячна". Вона додала, що тема статусу Криму повністю закрита. "Якщо є питання щодо статусу Криму, потрібно заглянути в Конституцію Російської Федерації", - сказала вона.

Як повідомлялося раніше, американське видання BuzzFeed News, посилаючись на власні джерела, повідомило, що на саміті «Великої сімки» Трамп повідомив світовим лідерам, що Крим є російським, "тому що всі там говорять російською".

У Білому домі офіційно відхрестилися від подібної інформації. У МЗС України у свою чергу повідомили, що реагувати на плітки не будуть.

Джерело: ТАСС

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...