"Маленьке дитя пожалілося Богу. Кому як не Йому? І Бог почув", - Сашко Лірник про смерть Чуркіна

У цьому світі нічого не вирішують рахунки в банках, активи, газ и нафта. Все вирішує розмова невинної дитини з Богом, переконаний блогер.

Віталій Чуркін. Фото: yaplakal.com

Представник Росії при ООН Віталій Чуркін, про смерть якого стало відомо у понеділок, 20 лютого, – був пещеною, брехливою і гнилою людиною. Таку думку у своєму блозі на Site.ua висловив сценарист, актор, телеведучий Олекандр Власюк, більше відомий під ім’ям Сашко Лірник, повідомляють Патріоти України.

За його словами, коли Бог створив людину, то дав їй душу. Але Чуркін приклад людини, для якої її не вистачило.

"Коли Бог створив людину, то дав їй частинку себе – безсмертну душу. Яка болить і співчуває, яка робить людину із тварини. З того часу людей ставало більше і більше. А душа залишалась та ж сама. Хоч і Божа і Велика. І на всіх її не вистачило. Є істоти, які зовні виглядають як люди. Ходять, ідять, розмовляють. Щось купують, продають, миють машини і торгують газом з нафтою.Тільки душі у них немає", – написав Лірник.

На його думку, у цьому світі нічого не вирішують рахунки в банках, активи, газ и нафта. Все вирішує розмова невинної дитини з Богом.

"Маленьке дитя пожалілося Богу. Кому як не Йому? І Бог почув. Ви думаєте, що все це назавжди і могутнє? Що великі царі завжди будуть великими? Що військові арсенали вирішують все? Що все вирішують рахунки в банках і активи? Газ і нафта? Автомати і Гради? Бомбардувальники і саміти політиків? Не знаю як докричатися до вас, як вам розказати просту істину... Все вирішує розмова невинної дитини з Богом", – зазначив Лірник.

Блог спричинив низку критичних та саркастичних коментарів у соціальній мережі. Люди радіють смерті Чуркіна та припустили, як зараз страшно президенту Росії Володимиру Путіну, який може бути наступним.

Кремль шантажує ядерною зброєю, однак на фронті зараз відбуваються важливіші речі - ГУР Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 19:42

Представник української розвідки Андрій Юсов назвав російські ядерні погрози постійною практикою Кремля і наголосив, що значно цікавіші та важливіші речі відбуваються безпосередньо на фронті, передають Патріоти України. «Те, що мають, тим і брязкають (...

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...