"Малоросія-17" - це те саме, що й "Новоросія-14" або будь-яка інша "Дебілоросія", - Турчинов

Секретар РНБО Олександр Турчинов назвав збоченою маячнею заяву терориста Захарченка і його кремлівських кураторів.

Олександр Турчинов. Фото:Цензор.НЕТЗаяви кремлівських клоунів-маріонеток, які називають себе керманичами окупованого Росією Донбасу, щодо створення Малоросії - ще один доказ агресивних планів Путіна та його маніакального небажання вирішувати питання на сході України мирним шляхом. Про це в своєму коментарі сказав секретар РНБО Олександр Турчинов, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Ради національної безпеки і оборони України.

"Ця збочена маячня, яка була написана в Кремлі та озвучена рядженими клоунами на кшталт Захарченка, свідчить про бажання московських "стратегів" знову відновити просування військової агресії на захід, втягуючи в криваві жорна нові регіони України", - зазначив Секретар РНБО.

За його словами, ці неадекватні та провокативні плани - ще один аргумент на користь прийняття Закону України "Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей" та необхідності прискорити звільнення сходу країни від російських окупантів та підконтрольного їм кримінально-сепаратистського бруду.

"Доля кремлівського плану "Малоросія-17" буде аналогічною "Новоросії-14", або будь-якій іншій "Дебілоросії" путінського формату", - підкреслив Турчинов.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...