Маневри "м'яса" в Торезі: У "ДНР" зігнали бюджетників рити окопи, - соцмережі (фото, відео)

Окупанти відзвітували, що картинку для КремльТБ створювали 27 тисяч резервістів.

Збір резервістів в "ДНР". Фото: tgorlovka.com.

Так звана влада "ДНР" закликали співробітників бюджетних установ, а також студентів вишів самопроголошеної республіки призовного віку на одноденні збори. Про це в соціальних мережах повідомляють місцеві жителі, передають Патріоти України.

За словами жителів підконтрольної "ДНР" території, бюджетників-чоловіків повинні вивести на полігон в районі Тореза. Деякі висловлюють припущення, що чоловіків можуть змусити копати окопи.

Жителі Горлівки відзначають, що місцевих бюджетників зганяють на збір о 6:00. Для вивезення було замовлено кілька десятків автобусів.

При цьому, як розповів екс-глава ради безпеки "ДНР" Олександр Ходаковський на своїй сторінці в "ВКонтакте", з "потенційними призовниками", ймовірно, буде проведена роз'яснювальна робота з "полум'яними промовами на камеру".

"За день, об'єктивно, крім нестройового огляду, провести нічого неможливо: півдня прибуття і вивантаження, півдня збивання в правильну купу і приведення до придатної для великого екрану уваги, ну і півгодини, власне, процедури", - пояснив Ходаковський.

Сьогодні окупаційна влада "ДНР" відзвітувалаа, що на збори резервістів для співробітників бюджетних установ і учнів навчальних закладів, прибули близько 27 тис чоловіків призовного віку.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...