"Маразм крєпчал": Москва звинуватила США у замовленні вбивства медсестри у Сирії

Кров військовослужбовців лежить і на руках замовників цього вбивства, заявляють в Кремлі.

Ілюстрація: portal.lviv.ua

Міноборони Росії заявило, що відповідальність за загибель медсестри в Алеппо (Сирія) лежить на терористах та їх покровителів з США, Великої Британії і Франції. Про це сказано в прес-релізі Міноборони, повідомляють Патріоти України з посиланням на Republic.

За даними Міноборони, затиснуті в східній частині Алеппо терористи з "Фронту ан-Нусра" не можуть наносити прицільних ударів, тому у відомстві вважають, що до обстрілу причетні опозиційні сили Сирії.

Бійці опозиції отримали точні дані і координати приймального відділення російського госпіталю, впевнені в Міноборони. Уточнюється, що Росії відомо, хто саме передав координати госпіталю силам опозиції.

"Кров наших військовослужбовців лежить і на руках замовників цього вбивства. Тих, хто створив, випестував і озброїв цих звірів в людській подобі, назвавши їх для виправдання перед своєю совістю і виборцями опозицією. Так-так, на вас, панове, покровителі терористів з США, Великої Британії, Франції та інших співчуваючих їм країн і утворень", - заявив офіційний представник Міноборони Ігор Конашенков.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що медсестра з Росії загинула внаслідок обстрілу Алеппо. Пізніше Міноборони підтвердило загибель російської медсестри в результаті обстрілу госпіталю в Алеппо. Поранення отримали два лікаря.

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...