Марія Максакова зробила гучну заяву щодо вбивства екс-депутата Держдуми Вороненкова (відео)

Незадовго до вбивства Дениса Вороненкова водія її чоловіка затримали російські ФСБшники і допитували протягом 12 годин у Брянській області РФ.

Марія Максакова. Фото: The Russian Times.Водій екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова незадовго до вбивства російського політика був викрадений в Білорусі і допитувався співробітниками ФСБ РФ. Про це розповіла вдова Вороненкова Марія Максакова в ефірі українського телеканалу ZIK, передають Патріоти України.

"Водій напередодні перетинає кордон Білорусі, доїжджає до Гомеля. Блокпост в Гомелі. Зупиняють цього водія, і туди викликаються (гомельським блокпостом) нібито прикордонники... Приїжджає два автобуси з ФСБшниками, нашого водія крадуть", – розповіла вона.

Як стверджує Максакова, водія її чоловіка допитували протягом 12 годин у Брянській області РФ.

"Після цього мені будуть говорити, що наші російські спецслужби або ФСБ не мають ніякого відношення до всього того, що сталося?" – зазначила вдова Вороненкова.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...