Марін Ле Пен назвала окупацію Криму "законною"

Водночас вона заявила про необхідність встановлення "стратегічних відносин" між Францією і Росією.

Марін Ле Пен. Фото: ІноЗМІ

Кандидат у президенти Франції, лідер партії "Національний фронт" Марін Ле Пен заявила, що вважає окупацію Криму Росією законною. Цю заяву скандальний політик зробила в інтерв'ю телеканалу BFMTV, повідомляють Патріоти України.

"Я абсолютно не вважаю, що була нелегальна анексія: відбувся референдум, жителі Криму побажали приєднатися до Росії. Я не бачу підстав для того, щоб ставити під сумнів цей референдум", - сказала Ле Пен. Водночас вона заявила про необхідність встановлення "стратегічних відносин" між Францією і Росією у контексті боротьби проти терористів "Ісламської держави".

Нагадаємо, вибори президента Франції пройдуть у два тури 23 квітня і 7 травня 2017 року. За даними соціологів, Ле Пен набрала б на них 29% голосів виборців.

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...

"За службу в "Азові": У Росії до 18 років колонії засудили полоненого українця

субота, 4 травень 2024, 20:29

У Ростові-на-Дону, що у РФ, Південний окружний військовий суд засудив до 18 років колонії суворого режиму полоненого українця Владислава Плахотника. Там його звинуватили у службі в українському батальйоні "Азов", який в Росії назвали терористичним. Про...