Мартиненко не з'явився на допит в НАБУ

Замість нього прийшов його адвокат.

Микола Мартиненко не з'явився на допит в НАБУ. Ілюстрація:www.ukrinform.ua

Колишній депутат Верховної Ради від фракції "Народний фронт" Микола Мартиненко не прийшов сьогодні на допит в Національне антикорупційне бюро. Про це у своєму Facebook написав нардеп Сергій Лещенко, а також повідомила прес-служба НАБУ, інформують Патріоти України.

"Він не прийшов. Прийшов його адвокат, який представляє його інтереси за договором про надання правової допомоги. Адвокат заявив, що пан Мартиненко поїхав на лікування, тому не зміг прибути на допит. Довідки, яка підтверджує поважну причину неявки на допит, надано не було", - сказали в прес-службі Бюро.

Також у прес-службі Бюро не знають, куди саме поїхав Мартиненко на лікування. "Не сказав, в якому напрямку він виїхав на лікування", - сказали у відомстві. Повідомляється, що екс-нардеп повторно викликаний на допит на 11 січня 2016 року.

"З боку Національного антикорупційного бюро через адвоката пана Мартиненка була передана повістка про виклик на допит на 11 січня", - заявили в прес-службі. У Бюро пояснили, що Мартиненко був викликаний на допит в якості свідка в рамках розслідування двох кримінальних проваджень.

"Він був викликаний як свідок у двох кримінальних провадженнях. Назви провадження не уточнюються", - сказали в НАБУ. Як повідомлялося раніше, Національне антикорупційне бюро вирішило перевірити причетність екс-депутата Верховної Ради України Миколи Мартиненка до схем з урановим концентратом під час його закупівлі ДП Східний ГЗК у австрійського товариства Steuermann Investitions.

Крім того повідомлялося, що НАБУ почало розслідування за фактом отримання хабарів при закупівлі НАЕК Енергоатом обладнання у чеського акціонерного товариства Skoda JS.

Можуть бути встановлені на F-16 чи навіть радянські літаки: Британія вперше передасть Україні високоточні авіабомби з лазерним наведенням

середа, 24 квітень 2024, 13:19

Великобританія передасть Україні бомби з лазерним наведенням Paveway IV у рамках останнього пакету військової допомоги. Про це пише The Тelegraph, передають Патріоти України. Бомби можуть бути встановлені або на американські винищувачі F-16, які мають ...

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...