Матіос намагається вивести Бойка з "справи Курченка" і йому це вдається, - Сергій Лещенко (відео)

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос за часів Януковича працював в підпорядкуванні Льовочкіна в АП.

Юрій Бойко. Фото: svit24.net.

Народний депутат Сергій Лещенко на своїй сторінці в Facebook пояснив небувалу активність в соцмережі головного військового прокурора Анатолія Матіоса, пишуть Патріоти України.

«Недавня божевільна активність в фейсбуці головного військового прокурора Матіоса має просте пояснення. Саме на Матіоса покладена брудна справа - вивести Юрія Бойка з «справи Курченка». Рік тому слідчі прокуратури підготували підозра Бойку як обвинуваченому, а також подання до Ради на його арешт. Рік документи лежать в прокуратурі без руху, справу з незрозумілих причин передали Матіосу, і він замість підозрюваного зробив Бойко ... свідком», - зазначив Лещенко.

Нардеп також нагадав, що Матіос за часів Януковича працював в підпорядкуванні Льовочкіна в Адміністрації Президента, в той час як Льовочкін і Бойко є найближчими політичними союзниками і кумами.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...