"Мати" Гаррі Поттера перейшла на російську мову в суперечці з головним спонсором Brexit, котрого вважає агентом Москви

У Британії багато хто вважає, що саме агенти впливу Путіна та кремлівські тролі спровокували Брекзіт. Підозрілі грошові операції мільярдера Аарона Бенкса лише підсилили ці підозри.
Джоан Роулінг. Фото: соцмережі.

Відома англійська письменниця, авторка романів про Гарі Поттера Джоан Роулінг у Twitter вступила в словесний поєдинок з одним з головних спонсорів Brexit і відповіла йому російською мовою, передають Патріоти України.

Перепалка почалася з поста, в якому письменниця лає прем'єр-міністра Британії Терезу Мей за Brexit. «Поклялася перед Богом, що постараюся не просторікувати про Brexit, але, чорт забирай, кожного разу, коли я виходжу зі свого письменницького кабінету і дивлюся новини, я бачу, що відбуваються чергові безмозкі вчинки», - написала Джоан Роулінг.

Її пост тут же прокоментував головний спонсор агітаційної кампанії на підтримку виходу Британії зі складу ЄС Аарон Бенкс. Цей британський бізнесмен потрапив під розслідування, Бенкса підозрюють у тому, що на агітацію виборців голосувати за Brexit він отримував гроші від РФ. «Письменницький кабінет! Чи можна ще більше бути нескромною!»- написав Бенкс. На це Роулінг відповіла бізнесменові чистою російською мовою:

"Не кожен отримає те, чого бажає": Генерал США пояснив, скільки Україні треба мобілізувати людей

вівторок, 16 квітень 2024, 18:28

Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж, передають Патріоти України. "Обговорю...

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...