"Мати не змогла впізнати сина": Лікарі з Дніпра врятували бійця АТО з жахливими пораненнями

42-річний український військовослужбовець після мінно-вибухового поранення надійшов в госпіталь сильно обгорілим і перебував на штучній вентиляції легенів.

Боєць АТО поступив до лікарні з жахливими пораненнями. Фото: Фейсбук.

Лікарі з Дніпра врятували тяжко пораненого бійця АТО, який з жахливими пораненнями поступив до них з Донбасу. Головлікар госпіталю імені Мечникова Сергій Риженко на своїй сторінці в Фейсбуці розповів, що військовослужбовець був настільки пораненим і обгорілим, що його навіть рідна мати не змогла пізнати, передають Патріоти України.

Бійцю 42 роки, він родом з Бердянська.

Риженко повідомив, що поранений український військовослужбовець після мінно-вибухового поранення надійшов в госпіталь сильно обгорілим, був на штучній вентиляції легенів.

"Мати не змогла впізнати сина. Через два дні приїхала сестра, яка підтвердила, що це Олег. Після екстубаціі Олег зміг назвати своє ім'я і прізвище", - поділився в соцмережі Риженко.

Незабаром захисника переправлять в госпіталь Києва, де у бійця продовжиться подальша реабілітація.

Тепер найголовніша проблема, як вважає Риженко, це відновити зір бійцеві. Він дуже мріє побачити свого маленького онука.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...