"Мавр" зробив свою справу: Тимошенко почала ігнорувати Савченко, - політолог

Перший номер партійного списку "Батьківщини" більше не потрібна своїй патронесі.

На банері Савченко була зручніша. Фото: slovoidilo.ua.

Політичний експерт Євген Магда вважає, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко ігноруватиме ініціативи і помилки члена її фракції депутата Надії Савченко. Про це він написав у статті для ONLINE.UA, передають Патріоти України.

Магда підкреслив, що після повернення в Україну з незаконного ув’язнення в Росії Савченко не доклала зусиль для інтеграції в колектив депутатів "Батьківщини", становлення як повноцінного члена фракції, і нагадує "відрізану скибку".

"Вважаю, що примусово інтегрувати її в ряди прихильників Тимошенко не стануть — Юлія Володимирівна і без того має в своєму розпорядженні масштабний фан-клуб, в який входять і колишні шанувальники її таланту, і ті, хто готовий йти разом із нею до вершин політичного Олімпу. Тимошенко необхідно вирішити просте, на перший погляд, завдання — позиціонування щодо першого номера партійного списку", — написав політичний експерт.

"Сценарій складання Надією Савченко депутатських повноважень не варто розглядати — занадто досвідчені люди стоять за нею, щоб допустити таку помилку. Виключення Савченко з фракції вдарить по популярності "Батьківщини", адже такий крок стане темою для обговорення на кілька днів.

Схоже, Тимошенко буде продовжувати публічне ігнорування як помилок, так і ініціатив своєї колеги по фракції, що не відповідає нормам політичної поведінки, але дає можливість зберегти хорошу міну при поганій грі", — продовжив він.

"Чи здатна Надія Савченко змусити "Батьківщину" з собою рахуватися? Думаю, її ляльководи не ставлять перед своєю підопічною подібних завдань", — резюмує Євген Магда.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...