Медведчук впевнений, що скоро стане нардепом, і назвав свого фаворита у президентській гонці

Дивно, що після підтримки Юлії Тимошенко, кум Путіна "передумав". Можливо, інформаційний шум від попередньої заяви не сподобався або йому самому, або Москві.

Медведчук демонстративно підтримав Рабиновича. Фото: скріншот з відео.

Член партії "За життя" Віктор Медведчук розповів, що у нього немає політичних амбіцій для участі в президентській кампанії, однак назвав ім'я того, кого бачить таким кандидатом. Про це кум Путіна заявив в інтерв'ю телеканалу NewsOne, передають Патріоти України.

"Я уже говорил, что у меня нет желания использовать себя или попробовать себя в этом амплуа (кандидата в президенти, – ред.). Я могу повторить это и сегодня, потому что сегодня предостаточно лидеров, в том числе и в партии "За життя", и в тех партиях, о которых сегодня говорят в плане объединения, которые могли бы представлять в будущем юго-восток нашей страны, русскоязычное население... Главное то, что мы вместе сможем сделать. А кто это будет воплощать в результате этих действий – необходимо определить в декабре перед избирательной кампанией. Более того, я говорил, кого вижу в этой ипостаси. Я называл лидера "За життя" господина Рабиновича. Помимо того, если будет объединение, появятся дополнительные кандидатуры, которые смогут реально претендовать на лидерство, в том числе в президентской гонке", – додав він.

Медведчук також визнав, що планує пройти до Верховної Ради в результаті парламентських виборів в 2019 році. "Сегодня, когда я официально согласился войти в партию "За життя", естественно, стоит вопрос моего вхождения в парламент, если партия этого добьется, а я думаю, она этого достигнет, тем более в составе политического объединения, которое тоже будет представлено в парламенте... Реакцию (опонентів, – ред.) можно представить, потому что у меня всегда последовательная позиция в тех вопросах, которые, на мой взгляд, являются кардинальными для Украины, которые вызывают ажиотаж у многих наших оппонентов", – заявив одіозний політик.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...