Медведєв пригрозив Заходу Третьою світовою війною

"Правій руці" Путіна не подобається рішення Саудівської Аравії провести наземну операцію в Сирії, тому Москва вдається до погроз.

Дмитро Медведєв пригрозив третьою світовою війною. Ілюстрація:hronika.info

Третя світова війна може початися, якщо армії арабських держави увійдуть на територію Сирії. Про це заявив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв в інтерв'ю німецькій газеті Handelsblatt, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу російського уряду.

"Все наземні операції, як правило, призводять до довготривалих воєн. Американці повинні подумати - і американський президент, і наші арабські партнери - хочуть вони постійної війни чи ні", - сказав прем'єр РФ.

"Ми повинні посадити всіх за стіл переговорів, а не починати ще одну світову війну", - додав російський прем'єр-міністр.

Медведєв пояснив втручання Росії у війну в Сирії існуванням загрози тероризму, і повітряних ударів. "Це були необхідні заходи, щоб уникнути повернення зомбованих вбивць в Москву та інші міста для здійснення терактів", - заявив він.

Насправді удвічі вищі? Західна розвідка сумнівається, що Зеленський озвучив реальні втрати ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 9:48

Кількість загиблих військових в Україні зростає з обох сторін. Під час критично важливих битв Росія залучає хвильові атаки з погано підготовленими військовими та зазнає великих втрат, намагаючись захопити українські позиції. "Тактика м'ясорубки" стала ...

Є велика загроза: Кордон із РФ і Білоруссю треба мінувати вже зараз, - польський генерал Скшипчак

вівторок, 30 квітень 2024, 8:59

Колишній командувач сухопутних військ Польщі генерал Вальдемар Скшипчак заявив, що хоча конфлікт Росії з НАТО здається йому малоймовірним, на кордоні з РФ та Білоруссю треба побудувати укріплення та робити мінні поля вже зараз. Про це він сказав в інте...