Мегафракції не буде? В Адміністрації Президента вже приготували заміну Авакову, - ЗМІ​

Президент Порошенко не вважає Арсена Авакова "своєю людиною" і не проти замінити міністра внутрішніх справ на Олександра Турчинова.

Арсен Аваков. Фото: 24tv.ua.

В Адміністрації президента Петра Порошенка розглядають можливість змінити Асрена Авакова на Олександра Турчинова на посаді міністра внутрішніх справ. Про пише РБК-Україна із посиланням на свої джерела в АП, передають Патріоти України.

Зокрема, джерело назвало схему подальших кадрових перестановок, які відбудуться, в разі зняття Арсена Авакова із посади голови МВС.

Цей пост, за його словами, обійматиме секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов. Водночас на його посаду призначать нинішнього голову Служби безпеки Василя Грицака, а СБУ замість нього буде керувати Павло Демчина - його нинішній перший заступник.

"Нічого особистого. Просто президент переконаний, що він повинен контролювати всіх силовиків, а Авакова він просто не вважає "своєю людиною", - наголосив високопоставлений представник АП.

Водночас у оточенні Арсена Авакова також впевнені, що Петро Порошенко не проти змінити міністра внутрішніх справ.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...