Меланія Трамп подала в суд на британську Daily Mail через статтю про її пікантне минуле

Дружина Дональда Трампа і потенційна перша леді Америки оцінила завдану її репутації шкоду в $150 млн.

Дональд і Меланія Трамп. Фото: reactor.inform.kz.

Меланія Трамп судиться з британською газетою Daily Mail і американським блогером, вимагаючи моральний збиток у сумі $150 млн в зв'язку з твердженнями, що вона була повією в 1990-х. Про це повідомив її адвокат, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В одній зі статей онлайн-версії газети стверджувалося, що в 1990-х роках майбутня дружина Трампа нібито працювала моделлю в сфері високооплачуваних ескорт-послуг.

Адвокат Меланії назвав статтю, підписану як "Найпікантніше минуле словенської дружини Дональда Трампа", на 100% брехливою і надзвичайно шкідливою.

"Вона працювала на законних підставах в законно зареєстрованому модельному агентстві, (...) вона не була секс-працівницею, не займалася наданням ескорт-послуг або проституцією в якій би то не було формі", - заявив він.

Позивачі оцінюють суму завданих збитків у розмірі $150 млн. Співвідповідачем за позовом проходить блогер з американського штату Меріленд.

Напередодні ввечері Daily Mail прибрала зі свого сайту статтю, яка дала привід для позову.

У супровідному коментарі газета написала, що не наполягала на справжності тверджень щодо Меланії Трамп, визнавши, що - навіть якщо вони і виявляться хибними - ці припущення могли вплинути на хід президентської кампанії в США.

Зазначимо, що Меланія стала дружиною Трампа у 2005 році.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...