Мельдонієві ігри: Росія знайшла, чим замінити Олімпіаду в Ріо, - Олег Пономар

Історія повторюється - в 1984 році в Москві вже проводили альтернативні квазі-змагання "Дружба-84".

Квазі-ігри "Дружба-84" в Москві. Фото: svoboda.org.

Після мельдонієвого скандалу, в результаті якого олімпійську збірну Росії не пустили на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро, Москва може спробувати провести свою альтернативну Олімпіаду в Бразилії, як це було в 1984-му році, коли СРСР бойкотував Олімпійські ігри в Лос-Анджелесі . Про це політичний оглядач Олег Пономар пише на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Політолог також розповів, що "МВФ і Молдова дійшли згоди про підписання нової Програми, яка передбачає впровадження низки економічних реформ і фінансування на три роки.

Сьогодні Держдеп анонсує Зустріч на рівні міністрів у форматі "С5 + 1", яка відбудеться у Вашингтоні 3 серпня. У міністерській зустрічі "С5 + 1" візьмуть участь міністри закордонних справ Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменістану та Узбекистану, а також Джон Керрі".

Експерт також провів аналогію між Росією і СРСР.

"Всі ми пам'ятаємо, що коли СРСР вирішив у відповідь (країни Заходу не приїхали на Олімпіаду-80 у Москву в покарання за вторгнення в Афганістан) бойкотувати Олімпіаду-84 у Лос-Анжелесі, то в Москві провели альтернативні квазі-змагання "Дружба-84". Історія повторюється - щось подібне буде проведено в Москві знову, як альтернатива Олімпійським іграм в Ріо", - пише політолог.

"Мінфін України завершив підготовку запуску з 1 серпня "єдиного вікна" на митниці!

- Дуже важливо. В Україні з 15 серпня стартує електронне декларування доходів політиків.

- АвтоВАЗ на три тижні розпущений. Немає грошей на зарплату. Немає попиту на машини.

- Продовжує дуже радувати Генпрокуратура.

- Брент зараз торгується по 43.62 дол. за барель", - також розповів Олег Пономар.

Нагадаємо, тиждень тому Україна підтримала ініціативу відсторонення Росії від участі в Олімпіаді-2016.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...