"Мене посадять в літак і вивезуть": Саакашвілі озвучив дату своєї можливої депортації

Опальний політик заявив, що навіть перебування в українській тюрмі для нього було б кращим, ніж відпочинок на курорті.

Михайло Саакашвілі. Фото: скріншот з відео.

Колишній грузинський президент і глава партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі впевнений, що 22 січня столичний Апеляційний адміністративний суд може позбавити його легального права на перебування на українській території. Про це політик заявив в інтерв'ю засобам масової інформації, передають Патріоти України.

«У них одна справа і тільки одне бажання - в понеділок є головний суд для них, це апеляційний суд, згідно з яким мій статус в Україні буде припинено і мене можуть депортувати з країни. Вони будуть намагатися зробити так, щоб у вівторок мене вже не було в країні. Це їх план», - сказав він журналістам.

Як відомо, 19 січня, Апеляційний суд переніс розгляд скарги прокуратури на відмову в домашньому арешті Саакашвілі на 26 січня. «Мені б дуже хотілося, щоб ви в понеділок вболівали за мене трохи і в першу чергу, за себе. Мені б не хотілося, щоб у вівторок мене посадили в літак в невідомому напрямку з засніженого Києва. Для мене київський сніг набагато рідніший, ніж все інше. І навіть якщо мене Мальдіви відправлять на рік, на острів президентський, то мені краще сидіти в тюрмі тут», - заявив Саакашвілі.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...