"Мене ж хрестили на Луганщині": Шойгу відзначився лицемірною заявою про війну Росії проти України

Глава Міноборони РФ озвучив весь набір тез кремлівської пропаганди. Було заявлено, що напруга в світі нібито штучна і створюється американськими елітами.
Сергій Шойгу. Фото: ТАСС.

Російський міністр оборони Сергій Шойгу, який в 2014 році керував операцією по анексії Криму, раптово заявив, що війна між Україною і Росією неможлива. Про це він сказав в інтерв'ю італійському виданню Il Giornale, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що пряма конфронтація між Росією і Україною неможлива. У нас одні і ті ж коріння, разом ми пройшли через найскладніші випробування, ми боролися пліч-о-пліч, щоб захистити нашу свободу у Другій світовій війні. Всі родичі моєї матері жили в Україні, і я був хрещений в маленькій церкві в шахтарському місті Стаханов на Луганщині. Я переконаний, що в нашій спільній історичній пам'яті ніколи не буде місця для взаємної конфронтації і ворожнечі", - заявив Шойгу.

Зазначається, що інтерв'юер ніяк не прокоментував ці слова представника російського уряду. Однак в тому ж інтерв'ю глава Міноборони РФ озвучив весь набір тез кремлівської пропаганди. Було заявлено, що напруга в світі нібито штучна і створюється американськими елітами, а проти Росії відсутні будь-які докази. Також в РФ вимагають, щоб учасники Нормандського формату, прагнучи до мирк на Донбасі, тиснули не на Кремль, а на українську владу.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...