Мережу вразило свіже відео з розбомбленого Донецького аеропорту

Сьогодні ДАП знаходиться під котролем бойовиків "ДНР".

Донецький аеропорт. Фото: apostrophe.com.ua

В інтернеті з'явилося свіже відео, зроблене на території Донецького аеропорту, який після тривалих боїв перейшов під контроль проросійських бойовиків самопроголошеної ДНР. На YouTube відео було опубліковано сьогодні, 18 лютого 2016 року, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Автор ролика прогулюється серед руїн недіючого нині Міжнародного аеропорту "Донецьк" ім. Сергія Прокоф'єва. На відео видно, що на момент зйомки бойових дій на території аеропорту не велося. Нагадаємо, оборона Донецького аеропорту українськими військовими тривала 242 дні. Після того, як будівлю було практично повністю зруйновано, сили АТО відступили в район населеного пункту Піски.

Варто відзначити, що в Україні зняли фільм про захисників Донецького аеропорту, який в травні 2015 року було продемонстровано по всіх українських центральних телеканалах.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...