"Мерзнуть руки і жар по всьому тілу": Новіков розказав про стан Савченко, яка не припиняє голодування

Лікарі з ФСВП хочуть покласти Надію в лікарню, але вона відмовляється.

Надія Савченко. Фото:www.bbc.com

До української льотчиці Надії Савченко пустили її адвоката Іллю Новікова, а Віра Савченко планує потрапити до сестри 14 квітня. Про це Віра написала на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Сьогодні у Наді Ілля Новіков. Я планую бути завтра, якщо дадуть дозвіл", - повідомила вона. У свою чергу, Новіков розповів, що Надія Савченко після крапельниці відчуває себе краще.

"Після крапельниці в неділю вона відчуває себе краще. Краще - тільки тому, що на вихідних було зовсім погано. Зараз у неї крім загальної слабкості аномальні реакції - мерзнуть руки і жар по всьому тілу. Зате кров розріджена до нормальних значень. 10 квітня на тлі зневоднення аналізи показали якусь позамежну густину, несумісну з життям", - написав адвокат на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, лікарі з ФСВП хочуть покласти Надю в лікарню, але вона відмовляється. Також російські медики видали їй другий матрас.

Україні передадуть прототипи артилерійських снарядів дальністю у 100 км – голова правління Rheinmetall

неділя, 5 травень 2024, 16:52

Оборонний концерн Rheinmetall (Німеччина) протягом 2024 року планує поставити Україні "сотні тисяч" артилерійських боєприпасів. Серед них будуть прототипи снарядів із дальністю 100 кілометрів. Про це оголосив голова правління Rheinmetall Армін Папперге...

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...