"Мій батальйон просто голодував": Терорист Прилєпін розповів про занепад в ''армії ДНР'' (відео)

Одіозний письменник зазначив, що він був єдиним джерелом доходів для угруповання, і у них не було коштів навіть на елементарне спорядження.

Захар Прилєпін. Фото: соцмережі.

Російський письменник Захар Прилєпін, який воював у лавах терористів "ДНР", розповів, як йому доводилося забезпечувати свій батальйон через його жебрацьке становище. Бойовик зазначив, що він був єдиним джерелом доходів для угруповання, і у них не було коштів навіть на елементарне спорядження. Про це Прилепін розповів в інтерв'ю словенському телеканалу RTV 4, передають Патріоти України.

"Війна — це 10% власне війна, а 90% — це харчування, це одяг, це боєкомплект, це гроші, гроші, гроші, гроші. Ну, 250 дорослих чоловіків. Уявіть, що у вас 250 дітей, і у них ранці, штани, черевики увесь час брудні, рветься усе", — поскаржився Прилєпін.

Він додав, що був єдиним у батальйоні, хто міг заробляти гроші для його потреб і віддавати їх іншим терористам. Крім того, ситуація була настільки критичною, що окупантам Донбасу та їхнім посіпакам навіть не було що їсти.

"Звичайно, я два-три дні виїжджав, знімав програми, робив тур, повертався назад і в дзьобі приносив: "Ось вам, будь ласка". Це було зовсім невідворотно. Я спочатку взагалі нікуди не виїжджав, потім зрозумів, що вони просто починають голодувати. Вони кажуть: "Заради Бога, поїдь кудись, привези нам гроші", — розповів Прилєпін.

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...